Eurojackpot pravila » Casino.hr

Eurojackpot pravila

Eurojackpot pravila – Eurojackpot je lutrijska igra koja se izvlači svakog petka i koja nudi priliku za osvajanje bogatih loto jackpota. Igra se trenutno u 18 europskih zemalja, Eurojackpot loto igra nudi ukupno 12 nagradnih razina i zajamčeni jackpot od najmanje 75.000.000,00 kn u svakom izvlačenju. Izvlačenja se održavaju svakog petka u 20:00 h u Helsinkiju u Finskoj.

Osim Hrvatske, Eurojackpot je trenutno dostupan za igranje u Italiji, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Islandu, Latviji, Litvi, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj i Švedskoj.

eurojackpot pravilaEurojackpot pravila

Eurojackpot

Naučiti pravila Eurojackpota je vrlo lako, ali trebali bi odvojiti nekoliko minuta da se upoznate s njima prije nego kupite svoj prvi Eurojackpot loto listić.

Ovo su neke od najvažnijih stvari koje trebate znati vezano za Eurojackpot pravila:

Eurojackpot pravila – kako igrati?

Eurojackpot je loto format s dva seta bubnjeva. Jednostavno odaberite pet loto brojeva od 1 do 50, a zatim 2 dodatna broja od 1 do 10. Kao u svakoj loto igri, cilj je da pogodite što više loto brojeva, a Eurojackpot osvajate ako pogodite svih 7 brojeva koji budu izvučeni, ali ispod glavne Eurojackpot nagrade nalaze se još 11 razina nagrada koje imate priliku osvojiti ako pogodite manji broj loto brojeva unutar jednog izvlačenja.

Eurojackpot nagrade

Eurojackpot nagrade među najvećima su u Europi, a po ukupnom isplaćenom novcu na drugom mjestu iza EuroMillion loto igre. Minimalni jackpot za jedno Eurojackpot loto izvlačenje iznosi 10 milijuna eura (oko 75 milijuna kuna) i nastavlja rasti svaki sljedeći tjedan kada dobitak nije ostvaren.

U slučaju da Eurojackpot nije izvučen, on će se prebaciti u novi krug izvlačenja, pospješujući prodaju loto listića i omogućujući da se glavna Eurojackpot nagrada spektakularno povećava sa svakim uzastopnim izvlačenjem.

Maksimalni Eurojackpot iznosi 90 milijuna eura (oko 68 milijuna kuna), što znači da će se, ako se dostigne ova gornja granica, novčana nagrada spustiti na sljedeću razinu dok se ne poklopi dobitnik. Eurojackpot je osmišljen na ovaj način da bude brži i da omogući češće osvajanje jackpota za razliku od EuroMillion loto igre.

Eurojackpot isplatna tablica

Eurojackpot je također osmišljen tako da nagradi svoje loto igrače i omogući im dobitke s 12 različitih razina nagrada koje se mogu osvojiti tijekom svakog izvlačenja. Osim prve razine i glavnog Eurojackpota, druga i treća razina nude priliku igračima da također osvoje bogate jackpot iznose od nekoliko stotina tisuća pa sve do nekoliko milijuna kuna.

Primjer Eurojackpot isplatne tablice – Hrvatska Lutrija

eurojackpot isplatna tablica

Pitate se kako osvojiti Eurojackpot?

Pročitajte više ovdje – Strategije za osvajanje Eurojackpota

Author: Clarence White